Wie zijn we

Bike Tuning Wierden

Naast onze race en MTB verkoop staat onze service hoog genoteerd. Snelle reparatie en afhandelingen, zijn onze sterkste kanten. Niet ellelange wachttijden voordat uw fiets klaar is. We houden alle ontwikkelingen sterk in de gaten zodat u kan profiteren van nog betere service.

Alan behoord tot onze specialiteit. Alan-bikes is bekend van de cyclecross en heeft in het verleden vele wereldkampioenen afgeleverd en Mattieu van der Poel is zelfs op een Alan crossfiets wereldkampioen bij de junioren geworden. Wij zijn dan ook uitermate trots om mee te werken aan dit fantastisch Italiaans merk.

Riny Pleij

Hallo, Ik ben Riny Pleij. Al aktief op crossgebied begin jaren 80. Op de veldritfiets, nationaal en internationaal gereden waarvan 10 jaar nationale amateurselectie en 2 WK's. Begin jaren 90 de mountainbike ontdekt en hierin ook internationale successen geboekt waaronder 12e op WK downhill in Italië 1992 en tevens Nederlands kampioen.

Begin deze eeuw ben ik in contact gekomen met de Nishiki Bigfoot, de huidige 29er ATB. Vooral voor de langere mensen onder ons is het een genot om op een 29er MTB te rijden. De verhouding lengte en de grootte van wielen kloppen gewoon. In de loop der tijd heb ik al heel wat 29ers verkocht en de mensen zijn zeer positief verrast over het rijden op zo'n 29er mountainbike.

Mocht u verder nog vragen hebben of wilt u misschien eens een 29er MTB fiets proberen, neem contact met me op en ik help u op weg.

met vriendelijke groeten

Riny Pleij

Alan Cyclecross

Lees meer over de gehele collectie race en cross (klik op foto)